Botanická zahrada zve na prohlídky osoby se sluchovým postižením

Botanická zahrada zve na prohlídky osoby se sluchovým postižením

Ve středu a ve čtvrtek 14 a 15. srpna nabízí Botanická zahrada hlavního města Prahy od 15.00 hodin prohlídky skleníku Fata Morgana i venkovní expozice, které jsou určeny sluchově postiženým lidem. Akce se uskuteční v rámci celorepublikového projektu Týden komunikace osob se sluchovým postižením, jehož druhý ročník bude probíhat od 21. do 29. září po celé České republice.

Jeho cílem je jednak přinést zajímavé informace o světě osob se sluchovým postižením a druhak podpořit osoby s postižením sluchu a také organizace, které jim svým každodenním úsilím pomáhají zlepšovat podmínky v běžném životě. Program pro širokou veřejnost je tvořen různorodými akcemi připravenými neziskovými organizacemi, školami a univerzitami.

Zájemci se musí přihlásit

Na prohlídky botanické zahrady je nutné registrovat se na adrese jindrova@orbipontes.cz. Do e-mailu uveďte datum prohlídky, své jméno a příjmení, věk a funkční kontakt. Poplatek za průvodcovskou službu bude činit 25 Kč za osobu. Po prohlídce bude možné zůstat v zahradě do zavírací doby.

Zdroj: Botanická zahrada hlavního města Prahy

Doporučujeme

Články odjinud