Bezdrátová zabezpečovací sada EMA Home

Máte zabezpečenou chatu, chalupu, byt či zahradu? Máte svůj majetek pod kontrolou, nebo jste pod kontrolou? Podle čeho si vybrat? Podle ceny, značky, výrobce?

Na podzim roku 2015 česká výrobní společnost Flajzar, s více než 20letou tradicí na trhu, uvedla do prodeje novou bezdrátovou zabezpečovací sadu. Vyvíjela ji na základě požadavku uživatelů a hlavní důraz kladla na to, aby GSM alarm byl jednoduchý a prakticky si ho mohl každý sám nainstalovat. Díky tomu můžete ušetřit tisíce až desetitisíce korun za instalaci, provoz alarmu a další nemalé částky za jeho údržbu.

Průzkum trhu se zabezpečovací elektronikou provedla firma Flajzar za Vás. Firma Flajzar klade důraz na cenu, ale také především na Vaši bezpečnost. Online propojení pro soukromé osoby nemusí být vždy bezpečné. Jak víte, že Vás někdo nesleduje, nenahrává, když jsou data různě sdílena a zaznamenávána? Čínské produkty a podobně… můžete jim věřit? Z našich zkušeností ne. Systém je dnes nastaven tak, aby shromažďoval data o každém z nás. Co nás baví, zajímá, jak žijeme, co řešíme i co nakupujeme.

Zamýšleli jste se někdy nad tím, jak je možné, že čínský výrobek v „plné výbavě„ je k dostání již od 1000 Kč a český je tak „drahý“? Zamysleli jste se někdy nad tím, proč neznačková balená voda vyjde někdy až 5násobně levněji než obyčejná balená voda? Kdo ovládá naše zdraví i životy? Pokud ano, jistě oceníte produkt, který je v souladu s Vaší odpovědí na tyto otázky.

Je na Vás, zda chcete mít svůj život i své zdraví pod kontrolou a bez tzv. vedlejších účinků, které Vás můžou poškodit. Je na Vás s kým budete informace sdílet, koho odposlouchávat a kdy.

Tato sada vychází z již existujících, odzkoušených, oblíbených a prověřených výrobků, ke které firma Flajzar přidala další bezpečnostní prvky. Je obohacena o přídavné periferie, sirénu a magnetické kontakty do oken či dveří. Sestavíte si ji sami, bez nutnosti investice do složité instalace a dle vlastní potřeby. Nyní již nebudete muset investovat do zařízení, které nepotřebujete nebo naopak byste postrádali. Tato sada bude hlídat Vás i Váš majetek ve dne v noci.

Banner_02-a_500x290.jpg

Základem a srdcem sady je centrální jednotka, která funguje jako ústředna. Hned do startu k ní máte přidán dveřní a okenní kontakt, protože to výrobce považuje za naprostý základ. Podle počtu místností nebo zón, které potřebujete střežit, si další přídavné komponenty již pořídíte dle potřeby. Tyto komponenty pak naučíte pouze komunikovat s centrální jednotkou.

Budete potřebovat pouze SIM kartu libovolného operátora, aby Vám EMA mohla volat či posílat zprávy o narušení střeženého prostoru. Když bude třeba, můžete odposlouchávat, co se v objektu nebo Vaší kůlně děje.

Banner_02-b_500x290.jpg

Spousta krádeží se děje v noci a dokonce v době, kdy klidně spíte. I na to výrobce myslel. EMA HOME rozdělí Váš prostor i do několika zón, abyste byli chráněni a mohli tak spát klidně, beze strachu.

V neposlední řadě firma Flajzar myslela i na Vaše auto. EMA jezdí již ve více než 10tisících autech a dělá nám i Vám jen radost. Ví to, na základě Vašich děkovných dopisů. Zachránila nejedno auto nejen před zlodějem, ale i před odtahem. O tom Vám napíšeme zase někdy příště, nebo se můžete podívat zde…

www.mojeema.cz

Banner_03_500x202.jpg

Doporučujeme

Články odjinud